Du er landet på Grensav.dk, det helt rigtige sted at finde grensaks. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle grensaks tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Grensaks med telekopskaft – SK5 skær

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Globaltools.

Her kan “Grensaks med telekopskaft – SK5 skær” fås til 283,75 kr.

Se hos Globaltools ❯❯

2: Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5

Anden anbefaling har vi fundet hos Globaltools, hvor du kan købe Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 til kun 306,25 kr.

Se hos Globaltools ❯❯

3: Grensaks med telekopskaft

Næste anbefaling er “Grensaks med telekopskaft”.

Dagens bedste tilbud på “Grensaks med telekopskaft” har vi fundet hos Globaltools hvor prisen lige nu er 217,50 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Grensaks med telekopskaft…

Se hos Globaltools ❯❯

4: Ryobi OLP1832BX akku grensaks 18V ONE+ solo

Sidste produkt på vores liste er Ryobi OLP1832BX akku grensaks 18V ONE+ solo som vi har fundet til 1000,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Kraftfuld batteridreven grensaks til den krævende beskæring Ryobi OLP1832BX akku grensaks 18V gør beskæring til en leg også på svært tilgængelige steder.Den kraftfulde motor leverer et moment til klingerne på 250 Nm og den klippe ubesværet grene på op til…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste grensaks i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse grensaks:

Dyreste Grensaks på listen er Makita Grensaks 2x18v 5,0ah – DUP362PT2 fra Homeshop.dk med en pris på 9224.00. Billigste udvalgte Grensaks er Grensaks m/ sort håndtag – Nordal som du kan købe for 55.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 9169 kr. – de 4 Grensaks vi har fundet koster i gennemsnit 13247.21 kr.
Ovenstående Grensaks data og priser er hentet fra 13 butikker (Globaltools, Toolworld.dk, Davidsenshop.dk, Homeshop.dk, vvs.dk, Coolshop.dk, Mostersskur.dk, Toolster.dk, Bolig & Haven, Proshop.dk, Haveglad.dk, VVSproffen.dk, Plusshop.dk). Alle Grensaks tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grensaks guides:

Fandt du ikke det rigtige Grensaks blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grensaks: