Du er landet på Grensav.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars beskæresav. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars beskæresav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Beskæresav, SW-240

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Fiskars Beskæresav, SW-240” fås til 314,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Professionelle kvalitetsblade i hærdet stål, SK5 Blade til ethvert formål Balanceret vægtfordeling mellem blad og skaft.
Hulslebet blad og integrerede savsmuldsfjernende tænder.
Softgrip™ som ligger godt i hånden Nem at vedligeholde…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Fiskars – QuikFit Beskæresav Buet

  • Dagens pris: 286,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Fiskars

Anden anbefaling har vi fundet hos Coolshop.dk, hvor du kan købe Fiskars – QuikFit Beskæresav Buet til kun 286,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nye Fiskars QuikFit serie giver, med ét enkelt skaft, et væld af muligheder, idet hvert hoved skaber det perfekte redskab til alle slags haveopgaver.
Stærke letvægtsprodukter med høj ydeevne gør havearbejdet mere effektivt og giver plads til kreativitet o…

Se hos Coolshop.dk ❯❯

3: Fiskars Xtract™ beskæresav, stor, SW75

Næste anbefaling er “Fiskars Xtract™ beskæresav, stor, SW75”.

Dagens bedste tilbud på “Fiskars Xtract™ beskæresav, stor, SW75” har vi fundet hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 339,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Effektiv sav til friskt træ, med blad i hærdet stål.Bladets længde er 225 mm.Saven skærer ved tilbageføring af klingen.Bladet skydes ind i håndtaget for sikker opbevaring.SoftGrip™ håndtag sikrer et sikkert greb.Håndtaget har en speciel krumning som for…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

4: Fiskars Quikfit Beskæresav – 1000692

  • Dagens pris: 269,- kr.
  • Fundet hos Homeshop.dk
  • Mærke: Fiskars

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Quikfit Beskæresav – 1000692 som vi har fundet til 269,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars Quikfit Beskæresav – 1000692 Produktbeskrivelse Fiskars QuikFit serien giver med ét enkelt skaft, et væld af muligheder, idet hvert hoved skaber det perfekte redskab til alle slags haveopgaver.
Stærke letvægtsprodukter med høj ydeevne gør havea…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars beskæresav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars beskæresav:

Dyreste Fiskars Beskæresav på listen er Fiskars Xtract™ beskæresav, stor, SW75 fra Davidsenshop.dk med en pris på 339.95. Billigste udvalgte Beskæresav er Fiskars Quikfit Beskæresav – 1000692 som du kan købe for 269.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 70.95 kr. – de 4 Fiskars Beskæresav vi har fundet koster i gennemsnit 302.48 kr.
Ovenstående Fiskars Beskæresav data og priser er hentet fra 3 butikker (Davidsenshop.dk, Coolshop.dk, Homeshop.dk). Alle Fiskars Beskæresav tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Beskæresav guides:

Fandt du ikke det rigtige Beskæresav blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Beskæresav: