Du er landet på Grensav.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars grensav. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars grensav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars grensav til topsaks

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Fiskars grensav til topsaks” fås til 299,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars grensav til montering på beskæringssakse/topsaks, anbefales til grene med en max diameter på 80mm Justerbar savevinkel Passer på UPX82 & UPX86 Monteres let uden brug af værktøj.
Rustfri klinge i hærdet stål. Længde: 460 mm. Vægt: 230 g…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Fiskars Grensav med fast blad – SoftGrip™, SW84

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Grensav med fast blad – SoftGrip™, SW84 som vi har fundet til 399,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne grensav m/fast blad har stor kapacitet – kan save grene op til ø 12 cm. Effektiv tanding gør arbejdet hurtigt og præcist.
Ergonomisk greb med SoftGripTM belægning.
Hylster med bælteclips medfølger….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars grensav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars grensav:

Dyreste Fiskars Grensav på listen er Fiskars Grensav med fast blad – SoftGrip™, SW84 fra Davidsenshop.dk med en pris på 399.95. Billigste udvalgte Grensav er Fiskars grensav til topsaks som du kan købe for 299.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 2 Fiskars Grensav vi har fundet koster i gennemsnit 349.95 kr.
Ovenstående Fiskars Grensav data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Coolshop.dk). Alle Fiskars Grensav tilbud er opdateret i dag 26-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grensav guides:

Fandt du ikke det rigtige Grensav blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grensav: