Du er landet på Grensav.dk, det helt rigtige sted at finde Bosch grensav. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bosch grensav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge

Sidste produkt på vores liste er Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge som vi har fundet til 653,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Handy 18V enhåndsbetjent grensav Egenskaber Løs mange forskellige opgaver i haven og hjemmet med Bosch 18V Keo-sav.
Med Bosch 18V »POWER FOR ALL«-batteriteknologien skærer Keo-saven gennem grene med en diameter på op til 80 mm med en driftstid på op til…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Bosch Grensav på listen er Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge fra Davidsenshop.dk med en pris på 653.00. Billigste udvalgte Grensav er Bosch Keo 18V grensav solo 150 mm klinge som du kan købe for 653.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Bosch Grensav data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Bosch Grensav tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Grensav guides:

Fandt du ikke det rigtige Grensav blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grensav: